Smart klädhängare för sovrum får bort stöket

PURO är en klädhängare vägghängd som hjälper dig att få undan kläderna så att det inte ser stökigt ut. Släng upp jeansen, skjortan och för all del kavajen. Häng scarfen. Slipp högar med kläder som ligger på stolar och nattygsborden i ditt sovrum. Detta är en mycket elegant och smidig lösning som passar och gör det bekvämt för dina gäster. Klicka här för att läsa mer.

Vad är klädhängare från Nicsam gjorda av?

Vi vill att våra produkter ska vara av högsta kvalitet. Därför har vi valt träslag som bok, ek och björk. ”Kroken” och stången liksom fästena är gjorda av rostfritt. Anledningen till att vi valt dessa material är helt enkelt för att de ska hålla för den belastning som det ändå innebär att hänga upp tunga kläder.

Jag behöver en klädhängare dörr – är detta för mig?

Poängen med PURO klädhängare är att den är så praktisk. Den försvinner i rummet, samtidigt som den förgyller det med sin enkla design. För dig som behöver klädhängare kontor, något att ha bakom dörren, är detta en smart lösning. Hängaren ser ut att vara bara för ett plagg, men du kan få in flera hängare på själva stången. För klädhängare krokar som är ovanpå är syftet att kunna hänga scarfen eller liknande.

Dessa klädhängare är smarta – vem ligger bakom dem?

Vi kan stolt berätta att det är Niclas Rütt, grundaren till Nicsam AB, som ligger bakom såväl idé som konstruktion. Produkterna är därför något av ett hjärtebarn, och ingenting lämnas åt slumpen. Vi följer produktionen och kvalitetsgranskar, så att vi vet att du som kund alltid får bästa kvalitet.